Platte daken

Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor uw plat dak dat niet alleen beschermt, maar ook bijdraagt aan een betere isolatie? Bij HDL Dakwerken ligt de focus op het gebruik van hoogwaardige roofing materialen, speciaal geselecteerd om aan uw specifieke eisen te voldoen. Of het nu gaat om het isoleren van een plat dak of het installeren van een geheel nieuw dak met isolatie, wij hebben de expertise en materialen in huis om u te helpen.

Kies de juiste dakbedekking: APP vs. SBS

We begrijpen dat de keuze voor de juiste dakbedekking essentieel is voor de levensduur en functionaliteit van uw dak. Daarom werken we uitsluitend met topkwaliteit roofing, waarbij we een onderscheid maken tussen APP en SBS gemodificeerde bitumen. APP (Atactisch PolyPropyleen) roofing is bijzonder geschikt voor daken waarop een hogere belasting wordt verwacht, dankzij de verhoogde weerstand tegen UV-stralen en hoge temperaturen. SBS (Styreen-Butadieen-Styreen) roofing, daarentegen, biedt een uitstekende flexibiliteit bij lage temperaturen en een betere hechting, wat het ideaal maakt voor complexere dakvormen en voor een verbeterde waterdichtheid.

Verhoog comfort en energie-efficiëntie met dakisolatie

Naast de dakbedekking zelf, is het isoleren van uw plat dak een slimme stap naar energie-efficiëntie en comfort. Een goed geïsoleerd dak houdt uw ruimte warmer in de winter en koeler in de zomer, wat leidt tot lagere energiekosten en een verhoogd wooncomfort. Wij adviseren u graag over de beste isolatiemethoden en materialen die passen bij uw specifieke situatie en budget.

Voeg licht en ruimte toe met lichtstraten of koepels

En voor wie extra licht in huis of kantoor wil brengen, bieden we de mogelijkheid om lichtstraten of koepels te integreren in uw dakbedekking. Deze aanpassingen kunnen het daglicht optimaal benutten en zorgen voor een aangename, natuurlijk verlichte ruimte.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Benieuwd naar de prijs voor een nieuw plat dak met isolatie? Ons team staat klaar om u een heldere, vrijblijvende offerte te bieden, afgestemd op uw specifieke wensen en eisen. Met onze expertise en toewijding aan kwaliteit, zorgen we voor een plat dak dat niet alleen voldoet aan uw huidige behoeften, maar ook een duurzame investering is voor de toekomst.

Vraag een offerte aan

Vraag nu een offerte aan bij HDL Dakwerken voor dakwerken, rope access en bouw- en gevelrestauratie. Profiteer van onze expertise en scherp geprijsde oplossingen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw project tot in perfectie realiseren!

"*" geeft vereiste velden aan

1Jouw vraag
2Jouw gegevens

Kunnen wij u met iets anders helpen?

Bedrijf
  • HDL Dakwerken
  • Egied de jonghestraat 22
  • 2880 Bornem
  • BE 0802 438 240
© 2024 HDL Dakwerken alle rechten voorbehouden
Kickstarted by Mailbox